mandag den 29. august 2011

2908.

dear eskimo.
hvordan har du det idag? er du også træt, udmattet og færdig, akkurat lige som mig? sådan har jeg det. heldigvis, så har jeg en masse dejlige venner, som kan få mig til at glemme trætheden, i hvert fald i et par timer. desværre måtte jeg jo vende hjemad, hvor en dejlig bunke lektier selvfølgelig ventede. som sagt, så ville jeg altså ikke have noget imod, at jeg for en gangs skyld, kunne blive fri for den bunke. jeg har dog nu afleveret min første opgave i lectio, helt uden tekniske problemer, og så endda til tiden.
lektierne er jeg færdig nu, sådan, næsten i hvert fald, og jeg er ved at være klar til at finde den nærmeste seng. jeg har brug for mere end 5 timers søvn, kan jeg godt mærke, men jeg skal heldigvis møde sent i morgen og onsdag, så jeg kan nå at få indhentet det meste. imens kan du få et par billeder. min ugle-trøje og min nye ørering, der ifølge min lillebror, får mig til at ligne en pirat.

love.

1 kommentar:

 1. Kære Nanna,
  jeg har givet dig en blogaward. Simpelthen fordi du er et noget så stærkt og ærligt menneske. Du inspirerer mig på en eller anden underlig måde, du er dig selv, og derfor skal du vide, at du er helt speciel, og at jeg er dig evigt taknemmelig for alle dine skriblerier, der gang på gang har fået mig til at tænke. Jeg ved det ikke, men jeg kunne godt forestille mig, at du er sådan en, der ikke forstår det der med blogawards. Det gør jeg ikke helt selv, men alligevel skal du have den. Tænk på det som en kæmpe ros, et kompliment.
  (http://millarikke.blogspot.com/2011/08/blog-awards.html)
  Tak, Nanna. Fordi du er den, du er.
  Millarikke.

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: