søndag den 28. august 2011

gymnasie-tanker. fortsat.

dear eskimo.
jeg har nu gået på gymnasiet i 2 uger. jeg kan fortælle jer, at gymnasiet slet ikke er, som jeg havde regnet med. jeg ved ikke hvad jeg havde troet om det, måske har jeg gået rundt med en eller anden romantisering af det, at gå på gymnasiet, jeg ved det ikke. i hvert fald, er det overhovedet ikke, som jeg havde troet. jeg vil ikke sige, at jeg ikke kan lide at gå i gymnasiet, men det er bare så meget anderledes end det, jeg havde forestillet mig. før jeg begyndte, havde jeg en ide om, at jeg ville føle mig så voksen, så fri. at jeg ville elske at gå på gymnasiet, fordi det lige var noget for mig. nu har jeg endnu flere spørgsmål. f.eks. sover man aldrig, når man går i gymnasiet? er man i konstant søvnunderskud i tre år? jeg synes ikke, jeg laver andet end at gå i skole, sove og lave lektier. hvilket du nok har opdaget. hvornår har man det sjovt, hvornår ser man sine venner, uden at man bliver nødt til at åbne en bog, eller sove samtidig? jeg synes at dagene er lange, og jeg føler mig malplaceret. nok mest fordi, jeg ved, at det er her jeg hører til. jeg ved, at det er her jeg burde passe perfekt ind, det er her, jeg burde føle mig hjemme. men det gør jeg ikke. det er da ok, men ikke mere. andre fortæller om, hvor meget de bare elsker det, hele gymnasielivet, og jeg kan ikke rigtig følge dem. men hvad er alternativet? jeg skal ikke være noget inden for handel, og jeg er boglig. jeg er på papiret, på den rigtige hylde, men i mit sind, er jeg det helt forkerte sted. hvorfor, ved jeg ikke. måske er det bare det hele, med at være social, jeg skal ind i igen, ikke at kunne blive under dynen i flere dage, bare fordi jeg har lyst.
lige for tiden, glæder jeg mig allermest til, at få huen på. jeg glæder mig allermest til, at disse tre år er et overstået kapitel, og jeg kan komme videre i mit liv, til noget, jeg rent faktisk har lyst til.

love.

2 kommentarer:

  1. jeg forstår 100% hvor du kommer fra nanna, sådan der havde jeg det selv sidste år, da jeg startede på gymmeren. jeg føler mig stadig en smule malplaceret, nok mest på grund af at jeg er en smule skoletræt, og som du selv nævner det - så kræver gym at man er der 110% og hele tiden, det er nogle hårde år. jeg vil dog sige at det hjælper virkelig meget når man lige får lært dem man går i klasse med, at kende. jeg går i 2.g nu og føler mig overhovedet ikke voksen eller moden nok til det, men sådan har jeg altid haft det, ligemeget hvor jeg startede. det kommer med tiden :-) du skal nok falde på plads .. det er næsten aldrig nemt at starte et nyt sted.
    - hov, nu blev den lidt lang :-D anyways, held og lykke med det! hvilken lijne går du på??

    SvarSlet
  2. Hey Nanna F. Nu ved jeg kun, hvordan det var for mig sidste år: I starten er det hårdt, for da laver man alting, fordi man vil gøre det så godt, men tro mig: Du laver ikke andet end at sove det sidste halve år... :-D
    Hilsen LILLE CILLE :-D eller bare Cecilie Y. :-D

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: