tirsdag den 5. juli 2011

fredericia gymnasium 2011-2014

dear eskimo.
om en måneds tid, så skal jeg til at ændre min biografi herinde. akkurat lige som jeg gjorde, sidste år. i år skal der stå "fredericia gymnasium, 1.C. og det bliver stående de næste tre år. de næste tre år, skal jeg ikke flytte omgivelser eller miljø. jeg skal have min daglige gang det samme sted, med de samme mennesker og samme lærere. og jeg glæder mig. jeg glæder mig rigtig meget. men jeg er også rigtig bange. bange fordi, jeg ikke aner, hvad de næste tre år bringer. jeg aner ikke, om de næste tre år bliver en kamp eller en leg. om de bliver nemme eller svære, gode eller dårlige. jeg er også ked af det. ked af det, fordi de næste tre år ikke skal tilbringes sammen med den eneste klasse, hvori jeg rent faktisk har følt mig hjemme. fordi de ikke skal tilbringes sammen med 10G.
jeg har fået min klasseliste. den gør mig også bange. for godt nok er der navne, jeg genkender. folk, der har spillet håndbold på samme alderstrin som mig. folk, jeg har hørt om. folk mine venner kender. men ingen, af mine egne venner. jeg har ikke valgt linie efter, hvad mine venner ville. alligevel, så er jeg lidt misundelig på dem af mine venner, der er kommet i klasse med nogen af deres egne venner. det, at vide, hvor man står, med hvem. det ikke at skulle træde ind af døren om morgenen, den første dag, og ikke ane hvem man skal sætte sig sammen med. jeg frygter den dag. min hjerne stritter imod. har ikke lyst til at tænke på det. de første uger bliver altafgørende. det er der, de sociale relationer påbegyndes. der er ingen plads til at være asocial, til at være sig selv. jeg hader at være social på kommando, men sådan er spillet. på dne anden side, så er der også fordele ved, ikke at gå i klasse med ens venner. jeg bestemmer helt selv, hvordan mine kommende klassekammerater skal se mig. få fordomme, en masse åbne sind. derfor, så vil jeg også møde dem, med åbne sind. jeg er sikker på, at min nye klasse er fyldt med søde og dejlige mennesker. og jeg håber, at de også vil finde mig sød og dejlig.
indtil da, der vil jeg vente. med sommerfugle i maven, angsten og glæden over det nye. men også sorgen over tabet af det gamle. jeg er nemlig sikker på, at jeg kommer til at gå i en masse gode klasser i mit liv, men jeg vil aldrig finde en klasse som 10G. alligevel, så har jeg brug for noget nyt. brug for at komme videre. 10G-folkene skal jeg nok få set en masse til alligevel, for dem kan jeg, bogstavelig talt, ikke leve uden.

love.

1 kommentar:

  1. Jeg har det lidt på samme måde. Dog tror jeg ikke, jeg er specielt bange. Måske bange på en god måde. Jeg er spændt på det nye og ukendte, det nye sted, de nye mennesker. Jeg skal kun i klasse med én, jeg kender, en dreng, og jeg ser det som en fordel. For så klæber jeg mig ikke til en veninde, så kan jeg bedre lære de andre at kende. Når nu man alligevel starter på en frisk, synes jeg det er rart at kunne starte helt på en frisk.

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: