torsdag den 7. juli 2011

farvel venner.

dear eskimo.
du har sikkert ting, du husker fra din barndom. du har sikkert ting, du er vokset op med. ligesom jeg har. en af de ting, der har spillet en kæmpe rolle i min opvækst er en historie. ikke hvilken som helst historie. men harry potter. den sidste del af 7'ern havde premiere i london idag. jeg sad og så lidt af den røde løber online, og jeg følte, at jeg blev nødt til dele den følselse, jeg har, med dig.
jeg kan godt huske, da jeg første gang trak en harry potter-bog ned fra hylden på biblioteket. jeg har vel været omkring en 10-11 år. jeg kan huske, hvordan jeg næsten slugte bogen, og bare måtte have mere. både af universet, men også af selve forfatteren. jeg havde aldrig oplevet noget lignende. aldrig læst nogen skrive på samme måde. jeg læste og læste og læste, og så filmatiseringerne. og jeg blev fanget. jeg husker den nat, 6'ern kom, hvor jeg var nede og stå i kø kl.24. det var så specielt. jeg husker, hvordan jeg altid har glædet mig, hver gang et ny bog, eller en ny film så verden, og jeg husker, hvor forfærdeligt det var, at læse bog nummer 7, og vide, at jeg aldrig ville komme til at åbne en ny bog. nu er det så den sidste films tur. og for at være helt ærlig. så har jeg ikke lyst til at se filmen. men samtidig er jeg ved at sprænges. jeg er så spændt, så forventningsfuld.
jeg har aldrig grædt til en film i biografen, før. jeg tror det kommer til at ske denne film. jeg er ret sikker på, at når rulletekster løber over skærmen, så vil jeg sidde stortudende i biografen. det bliver som at se rulleteksterne til min egen barndom. idag endte jeg også med at sidde, under talerne på den røde løber, med tårer i øjnene. inde midt i stuen. tanken om, at det hele slutter, dette univers som jeg er vokset op med, og kender så godt, det kan jeg slet ikke tage og føle på, og jeg aner ikke hvordan jeg skal reagere, eller hvad jeg skal gøre af mig selv.
jeg har aldrig læst de sidste to kapitler i bog nummer 7. jeg ved selvfølgelig hvordan det ender, men jeg har aldrig læst, hvordan det sker. aldrig. og jeg vil aldrig læse de to kapitler. for mig, er en historie aldrig slut, før jeg har læst HELE bogen. og denne historie, hele min barndom. den kan jeg ikke bare give slip på.

love.

2 kommentarer:

  1. Jeg er enig, kære Nanna. Dog har jeg aldrig læst bøgerne, men filmene har til gengæld fyldt en hel del, de er set rigtig mange gange. Det bliver trist, men så er det gode heldigvis, at man kan begynde forfra. Det slutter ikke for evigt!

    SvarSlet
  2. Så fantastisk skrevet<3
    Dog er jeg ikke ultimativ HP fan, men har da set filmene utrolig mange gange!
    Jeg ved ikke hvordan det hele ender, så jeg tør nærmest ikke se del 2 :S For så er hele eventyret slut...

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: