lørdag den 25. juni 2011

inspirationskilder.

dear eskimo.
jeg fik denne besked på formspring for et par dage siden:
Hej:) synes virkelig at din blog er nice, der er mange der ikke tør at sige hvad de mener fordi det er på nettet og man vil ikke støde folk, så det er nice ende,ig at finde en blogger der tør sige sin mening! meget inspirerende:)
 
jeg blev virkelig virkelig glad for denne besked, for det får mig virkelig til at føle, at jeg rent faktisk rammer nogen eller noget, når jeg sidder en sen aften, og skriver et ret ærligt indlæg. jeg har faktisk flere gange været inde og læse beskeden, og jeg ender altid med at sidde med et stort smil! jeg bliver super glad for respons, men især beskeder som disse, rør mig rigtig meget, da jeg hele tiden forsøger, at være så ærlig som muligt. herinde er der ingen der skal føle, at der er noget, der bliver fejet ind under gulvtæppet! det at blive kaldt inspirerende, det betyder rigtig meget for mig, for det er det jeg ønsker og håber, inderst inde. at jeg måske kan inspirere nogle, ligesom jeg også selv bliver inspireret!
derfor, så ønsker jeg at dele noget med jer.. jeg har valgt ikke at have nogle lister med yndlingsbloggere, osv, da jeg læser RIGTIG mange forskellige blogs, og det skifter lidt i perioder, hvem jeg virkelig følger. lige for tiden er der dog en bestemt blog, som jeg virkelig er bidt af, specielt fordi den inspirerer mig rigtig meget. normalt gør jeg ikke reklame for andre blogge, og dette er skam ikke en reklame, jeg ønsker blot at vise jer min store inspirationskilde, og jeg håber, at i vil finde hende lige så inspirerende, som jeg gør;
 
sig hej til Rikke, en fantastisk kvinde!
 
love.

3 kommentarer:

  1. Tusind tak for de søde ord! Som du selv siger, det betyder rigtig meget at blive kaldt inspirerende. Det er dejligt. :) Tak!

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Det var jo mig der skrev det :p håber at det ogs kan få andre til ats e hvor gode indlæg du skriver, er glad for at du kan "bruge" kommentaren, for mener det virkeligt :)

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: