lørdag den 25. juni 2011

Dear eskimo.
Det er menneskeligt at fejle. Det er ok at tage forkerte beslutninger, at drage forhastede konklusioner. Det er ok at være forvirret, at være naiv, at skifte mening. Det er ok at være ked af det, at fortryde, at tage en omvej.
Jeg er kun 17 for pokker, det er nu, jeg skal fejle. Ikke?

Love.

2 kommentarer:

  1. Det er selvfølgelig et problem hvis man har sarte øjne. Min veninde har utrolig sarte øjne, så hun synes at det sviede helt vildt. Men hun fik ikke nogen allergisk reaktion ;)

    SvarSlet
  2. Nanna, jeg tror, din mor har helt ret. Jeg tror også, at det er sundt at savne. For som du selv siger, bliver man stærkere af det, og man får nogle nye oplevelser at dele med hinanden, nogle nye ting at snakke om. Og så bliver det jo også det bedste så endelig at se ham igen. Som jeg engang har læst et sted, bliver man nødt til at sige farvel og gå hjem, før man kan komme igen. For hvis man aldrig går, kan man ikke komme igen. Det er lidt samme princip. Man bliver nødt til at være adskilt for at opleve glæden ved at se hinanden igen. Tak, søde pige. Tak fordi du kommer med en lidt anden synsvinkel, tak fordi du på en eller anden måde altid støtter mig.

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: