lørdag den 21. maj 2011

PAAARKEN!

Dear eskimo.
Idag er jeg fyldt med den mest fantastiske boblende glæde! Og ved i hvorfor? Jeg skal jo i parken idag, og se håndbold. Jeg har glædet mig ubeskriveligt siden jeg købte billetterne, og nu er det endelig dagen. Samtidig, så ville jeg faktisk også ønske, at jeg rent faktisk aldrig nåede dagen. Sådan har jeg det altid, når der er noget jeg ser frem til! For, så er der jo ikke noget at glæde sig til bagefter? Og jeg elsker altså den der specielle følelse i maven, når man glæder sig helt vildt til noget. Den er guld værd!

Love.

2 kommentarer:

  1. %"!#£$!!@/ DU SKAL SE INFERNAL DIN... HELDIGE EKSIMO! :-(

    SvarSlet
  2. VED DU GODT HVOR DUM DU ER LIGE NU?!?! VED DU GODT AT JEG BLEV TILBUDT GRATIS BILLETTER TIL DEN SKIDE KAMP?! Jeg kunne jo have taget ind og set den MED dig din hest :( Nå, men anyways - min bror og min far var faktisk også derinde idag.. MEN IH hvor jeg hader dig lidt lige nu. Selvom du er lidt sød. - Gæt hvem :p

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: