søndag den 17. april 2011

"det er altid andre, det bliver ramt.. ikke?"

Brækkede ryggen: Kvinde ville undvige fasan - Lokalavisen.dk
den kvinde, det er en af mine rigtig rigtig gode veninders storesøster. det er forfærdeligt, og jeg har så ondt af familien. siden jeg fik det af vide, er rigtig mange af mine tanker gået til dem alle sammen, samt til hendes storesøster M. jeg håber hun klare den. hun skal klare den. selvfølgelig klarer hun den. det skal hun. man tænker altid "ej, endnu en ulykke, endnu et uheld, men det sker aldrig for mig, eller nogle jeg kender". men, det gør det altså. og det rammer hårdt. man skal huske, at være taknemmelig for det man har. man skal være taknemmelig for de mennesker, der er omkring en, hver eneste dag. jeg håber, at i allesammen, ligesom mig, vil sende M en tanke eller bøn i aften, inden i går i seng. vi beder alle sammen for dig, M!

2 kommentarer:

  1. Hvor er det ærligt skrevet, jeg sidder her med tårer i øjnene. Det gav et lille stik i hjertet at læse, og mine tanker går helt sikkert til familien. Man tænker altid, at det aldrig rammer en selv, men nogen skal det jo ramme, og så går turen nogle gange til én selv. Det er forfærdeligt, men det er desværre en del af livet.
    Håber du er okay, det rammer tit en hårdere end man lige regner med.

    SvarSlet
  2. Sender en masse tanker til M. Det er trist, at det altid skal ramme nogen, sådan noget. Havde jeg læst artiklen uden at have set dit indlæg, havde jeg - helt ærligt - været ligeglad. Men nu blev jeg helt trist til mode..

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: