torsdag den 11. november 2010

atm.

åh, jeg har faktisk været syg de sidste 3 uger, sådan 'on & off'.. det er bare super irriterende, især fordi der sker så meget for tiden, jeg helst ikke vil gå glip af. jeg er igang med at forsøge at finde lokaler, til min klasses julefrokost, samtidig med, at jeg snart skal aflevere fysikrapport. i et emne, som jeg intet ved om, da jeg stort set ikke har været der i fysiktimerne, siden vi begyndte på emnet. ikke godt. jeg har heller ikke været i skole i denne uge. nu har jeg halsbetændelse. fedt.
jeg var nede at få pincillin i går, og nu virker det som om, at det endelig er begyndt at virke. jeg har det i hvert fald bedre her til aften, og jeg regner med, at den står på skole imorgen. det bliver dejligt, for jeg har virkelig savnet 10G! nu er det 2 uger siden jeg har set dem alle sammen..
jeg har en fornemmelse af, at den næste halvanden måned virkelig bliver stressende. fra nu af, får jeg flere lektier, samt opgaver på gymnasie-niveau, derudover skal jeg igang med at træne igen, nu har jeg efterhånden holdt pause i et par uger, på grund af sygdom og ferie. og, så er det snart december, hvilket betyder utrolig mange julebesøg, og alt et andet, man nu skal i december. så har vi da sørme også lige OSO oveni. great.
well,jeg må haste videre, for nu kommer der nemlig Phineas & Ferb på engelsk! looooove it!
peace out guys, love you all!
- Nanna.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: