tirsdag den 20. september 2011

tattoos.


dear eskimo.
jeg har altid synes rigtig godt om tattoos, og glæder mig rigtig meget, til jeg selv bliver gamle nok til at anskaffe mig et par stykker. især tattoos på arme, håndled og hænder fascinerer mig rigtig meget. også tattoos med hvidt blæk, synes jeg, er rigtig rigtig flotte. jeg har aldrig været i tvivl om, at jeg skulle have tatoveringer, og tænker meget over motiv og placering. de overståendes motiver og placering kan jeg rigtig godt lide. 

love.

2 kommentarer:

 1. iiih, det er altså også nogle super skønne tattoos du har fundet det! :) hjertet på fingeren er jeg også lidt forelsket i :)

  Forresten, ville jeg blive glad, hvis du havde lyst til at kigge forbi min modeblog på GlitterAmalie.dk! :)

  Kisses!

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle flotte billeder du har fundet - får næsten helt lyst til at få lavet en selv! :) Du har virkelig fået lavet en rigtig flot OG personlig (!) blog. Blev næsten helt glad da jeg læste den side du har lavet om din blog. Det virker virkelig som om du brænder for at få lavet en fantastisk blog. Hvordan gør du?

  http://saebebobler.blogspot.com/

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: