fredag den 23. september 2011

hej nanna finch.


Jeg må absolut lade være med - at sove så længe om morgenen. kommer for sent en dag. Hvorfor skal -fysik være så svært? Jeg drømmer tit om - at droppe ud af skolen.Hvor lang tid skal der gå - før det walk-in closet bliver mit?Har et specielt forhold til - mandler.For tiden - er jeg konstant træt.Blev arrig - da der ikke var flere billetter til gode hamburg-kampe.Lærer aldrig at forstå - fodboldregler.Jeg venter stadig på - at kunne drikke kaffe.Kan og vil ikke undvære - makeup. Kort og godt - twitter er rart.Det er bare typisk NF - rød neglelak.Ting, der skal tage den allerførste færge ud af verden - :i-smileyer.
Mangler - penge.Har forresten også lige brug for - 2000kr til tøj og sko.
Hvis Gud havde gennemtænkt alt to gange - havde vi alle være udstyret med tankelæsere.Hvorfor i alverden - spiser nogen dog sushi? eller råt kød generelt?Mænd i 35+ gruppen - skal huske, hvor gamle de rent faktisk er.Mænd under 35 - skal gå i converse.Livet havde været meget nemmere - hvis der ikke fandtes noget, der hedder compartment syndrom.Hvis jeg en dag skulle snuble over Alice’s hul - ville jeg gemme mig der resten af mit liv.Hvad nytter det -at gå tidligt i seng, hvis man ikke kan sove?Når der sker uønskede ændringer i mine planer - bliver jeg forvirret.
Griner altid indvendigt - når jeg tænker på året med 10G.Selvom jeg prøver - bliver jeg aldrig god til fodbold.Hvis min nysgerrighed skulle indrammes og puttes i en kasse - ville jeg kede mig.
Kunne sidde og tilbede - en konto i plus. Fortæl mig lige igen - hvorfor jeg tænker, som jeg gør.Hvis jeg kunne være hovedperson i en Disney film - skildpadden i find nemo. den chiller bare hele livet.Kunne sidde og dufte til -  sommerblomster.Har et meget stort forbrug af - hytteost.Hvis der er noget, jeg elsker - så er det folk, der kan få mig i godt humør. På mit værelse ses -  rod.Har en svaghed for - tøj.Kan blive overlykkelig - over en uventet besked. Har engang - mødt Hans Lindberg. Lad mig endelig - få noget S.U.
Hvis livet skulle beskrives med ét ord - akavet.Har til tider meget svært ved - bare at være til.Forær mig nu bare - et kørekort.
tjek hende her ud. hun er sød. meget sød faktisk.
love.

2 kommentarer:

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: