torsdag den 28. juli 2011

gymnasie-tanker.


dear eskimo.
jeg er landet. jeg er hjemme, og det er egentlig meget rart. selvom 10 dage, uden alt for meget kontakt med dem derhjemme lyder som en dejlig ting, så kan det altså også blive lidt for meget. jeg var i hvert fald rigtig glad for, at jeg kunne bruge aftenen i selskab med 10G igår. som sædvanlig, når jeg er sammen med dem, så hygger jeg mig utrolig meget, og det er svært for mig at forstå, hvordan jeg nogensinde vil kunne fungere i en anden klasse. som det er lige nu, så har jeg slet ikke lyst til at starte i gymnasiet. jeg valgte 10. klasse, fordi jeg troede, at jeg så ville være blevet klar, men det tror jeg aldrig, jeg rigtig bliver. tre af mine rigtig gode veninder er kommet i klasse sammen, og jeg kan ikke lade være med at være lidt misundelig. tanken om, at vide hvem man skal sætte sig ved siden af, den første dag, er ret tiltrækkende. jeg har fået min klasseliste, og jeg kender da nogle, og ved hvem andre er, men der er inden, jeg ser sådan, til daglig, eller snakker med. jeg har udelukkende valgt efter interesse, og jeg vidste godt, at der ikke var nogle af mine venner, der havde valgt den samme linie som mig. jeg er, for at være helt ærlig, angst for, en hel klasse, med mennesker, jeg ikke snakker med. men som med alt andet, så må jeg bare få det til at fungere. det skal jeg. og heldigvis, så er de mennesker jeg kender, eller har hørt om, nogle rigtig søde folk, som jeg nok skal få det godt med. det må jeg tro på.
indtil videre har jeg valgt at skubbe tanken væk. jeg nyder min ferie, nyder at kunne se film til langt ud på natten, tage på stranden om aftenen eller tage i motionscenteret om morgenen. jeg nyder at kunne opføre mig skørt, og grine en masse.
jeg håber, du nyder sommeren lige så meget som mig!

love.

1 kommentar:

  1. Hej Nanna :-)
    Prøv at vende situationen til noget positivt, selvom det syner svært lige nu. Fx, hvis du ikke kender nogle "rigtigt" i den klasse du skal i, så bliver du "tvunget" til at lære nye mennesker at kende, og du falder ikke ind i en "klike".
    Der er ikke noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget.. Husk det!

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: