tirsdag den 3. maj 2011

mit hår falder af. igen.

dear eskimo.
nu ved jeg ikke hvor meget hår du har. jeg aner faktisk ikke, hvordan du ser ud. alligevel, så tvivler jeg på, at du kender til mit problem. mit hår falder nemlig af, og det har det gjort i en måned nu. igen. for et år siden, der skete nemlig akkurat det samme for mig, og resultatet var, at jeg måtte klippe et godt stykke af mit ellers så dejlige lange hår. jeg mener du ikke, at det var så slemt, som det er denne gang. mit hår tykkelse er, på blot en måned, halveret. den eneste udvej bliver nok, at jeg må klippe det af. kortere denne gang, end sidst. lidt længere end skuldrene, tror jeg. det er forfærdeligt. fuldstændig forfærdeligt. du kender til min frisør-angst, og du har måske sikkert også opdaget, at mit hår virkelig betyder meget for mig. det er virkelig mit ømme punkt. når mine venner har lavet sjov med at brænde små hårstrå fra deres hår af, så har jeg aldrig deltaget. det skadede jo mit hår. og nu, nu hvor det endelig var blevet en god længde, hvor jeg endelig var ved at være tilfreds med længden, så sker det her. mit hår er tyndt nu, så tyndt. overalt hvor jeg går, efterlader jeg mig hår, risten i brusekabinen er fyldt med mine hår, min hovedpude og området omkring er også hårdt ramt, når jeg vågner efter en nats søvn. der ligger bare generelt hår over det hele herhjemme. der hænger hår i mit tøj, og på mine ting. hår, som burde sidde på mit hoved. jeg har brugt noget hormon-noget, jeg fik ved hudlægen sidste gang, men det virker ikke rigtig. derfor ringede jeg til hudlægen allerede i mandags. gæt hvornår jeg fik en tid? i juli.... jaja, det skal da nok hjælpe. om en måned er mit hår væk, så behøver jeg slet ikke den tid. problem løst. æv, hvor er jeg sur og fustreret over det. og ked af det. det er det, jeg håber du kan forstå. hvor meget mit hår betyder for mig, og hvor ked af det jeg er.

love.

1 kommentar:

  1. Hvor er jeg ked af at høre det, jeg sidder rent faktisk her med tårer i øjnene. Jeg kan ikke sige, at jeg har prøvet det, for det har jeg ikke, men jeg kan forestille mig det. Mit hår er ret så tyndt i forvejen, og da det lige er blevet klippet går det til skuldrene. Jeg hader nyklippet hår, og når du nu har frisørskræk, kan jeg lige forestille mig, hvor meget du også hader det. Frygter det, måske.
    Hvis det hjælper, så sender jeg glade tanker. Og hvis ikke, så sender jeg glade tanker alligevel. For jeg ved, du har det svært, og alligevel er du så ærlig om det. Respekt. VIrkelig. Du er så skøn en person.
    Love.

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: