søndag den 15. maj 2011

mødre og shopping....?

dear eskimo.
har i også mødre, der konstant forsøger at bestemme over jeres tøjstil? eller er det kun min? igår var jeg i kolding og shoppe lidt sammen med min mutti. derfor måtte jeg vandre rundt i H&M (hvor ellers?) med min mor i hælene og høre på bemærkninger som:
"du har alt for meget stribet tøj, Nanna.."
" ej, er den ikke kedelig?"
"skal du ikke have noget med nogle farver?"
"du har så meget marineblåt.."
"alt dit tøj er sort eller hvidt.."
nu må i ikke misforstå mig, jeg elsker min mor op til skyerne, men hvor ville jeg dog ønske, at hun ville acceptere det tøj, jeg nu vælger at gå i, bare engang imellem. jeg kan godt lide, at mit tøj er enten sort eller hvidt, og ja, jeg har meget marineblåt og meget med striber, men hvad nu hvis jeg godt kan lide det? jeg har brugt lang tid på at finde ud af, hvad det er for noget tøj, jeg godt kan lide, men min mor kan bare ikke forstå, at jeg altså ikke ønsker at eje en kjole med hawaii-blomster i pink og blå. dette er en af grundene til, at jeg tit shopper uden min mor. for jeg ved, at hver eneste gang jeg trækker en trøje ud, der enten er stribet, blå, sort eller hvid, så kommer kommentarerne. og nøj, hvor er jeg altså bare træt af dem! ofte ender vi dog med et kompromis, så igår endte jeg med at forlade butikken med en marineblå/hvid top, en hvis t-shirt, en "nude" skjorte, et par marineblå bukser og så var der jo lige de røde bukser, jeg prøvede. lige efter min mors hoved. masser af farve! jeg er nu heller ikke selv helt afvisende overfor idéen..
er et par røde bukser no-go, eller skal jeg gøre det?
er jeres mødre også sådan, eller har de accepteret det tøj, i vælger at gå i?

love.

1 kommentar:

  1. Ih, hvor jeg kender det! det er så trælst, fordi jeg får ikke lyst til at købe tøjet alligevel, når min mor ikke kan lide det... det' trælst!

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: