onsdag den 18. maj 2011

at dele på facebook.

dear eskimo.
en af mine venner på facebook har også en blog. hendes blog er ret ny, og det er ikke det, der er et problem for mig. jeg har intet imod at andre mennesker, ligesom mig, har en blog. alligevel, så irriterer hun mig grænseløst. hun deler nemlig sin blog på facebook. det med at dele sin blog på facebook, det er også helt ok for mig, men det er måden hun gør det på! hun kan finde på at skrive: "læs læs læs". eller "kig nu!".. og det er det, der irriterer mig. jeg ved ikke, om det for hende gælder om, hvorvidt hun har mange læsere, eller om det er fordi hun vil have bestemte personer til at læse hendes blog, men jeg bliver irriteret, når jeg får at vide, at jeg skal læse hendes blog. for det er da noget jeg bestemmer helt selv. fair nok, hvis man ønsker at dele det man har skrevet med sine venner på facebook, men man skal da ikke føle sig tvunget til at læse den, vel? hm. måske er det bare mig, der bliver lidt nemt hidsig, men jeg er ved at være godt træt af det nu. det samme gør hun med formspring. og nej, jeg har altså ikke lyst til at stille dig spørgsmål hele tiden, især ikke når jeg nærmest føler mig tvunget til det..
jeg kan fortælle jer, at jeg ikke deler min blog på facebook, heller ikke min formspring. jeg har ikke engang noget af det stående som oplysninger på min profil. men, det er jo bare et valg jeg har taget, netop fordi, at jeg i en periode ikke ønskede, at alle og enhver skulle herind og læse. jeg blogger heller ikke på grund af antallet af læsere, så derfor er det ikke vigtigt for mig, om jeg har så og så mange besøgende om dagen. efter jeg er blevet mere åben omkring min blog har jeg dog overvejet, om jeg skulle have den stående under mine oplysninger.
har i jeres blog stående under jeres oplysninger? og deler i jeres blog/formspring på facebook? hvorfor - hvorfor ikke?

love.

2 kommentarer:

  1. jeg har også bevidst valgt ikke at have min blog stående på facebook... faktisk er der kun 2 jeg kender, der ved at jeg har den. Jeg blogger for min egen skyld, og det er da dejligt, når der er nogle der kommenterer og læser med. Men jeg har ikke behov for at blive læst og fulgt af flere hundrede mennesker hver dag. Jeg vil hellere have en lille "fans-skare"! :-)

    SvarSlet
  2. på min blog vil jeg gerne have lov til at skrive, hvad jeg vil, uden at jeg skal tænke over, at det sårer eller støder mennesker omkring mig. Derfor har jeg slet ikke fortalt til nogen, at jeg har en blog, og sådan har jeg tænkt mig det skal være altid. Det er mit frirum hvor jeg ikke skal tænke på at være objektiv, hvor jeg ikke skal tænke på, at det jeg skriver er forkert. Der er der nemlig ingen, som behøver at rette mig. De kan bare lade være med at læse med, hvis det er!

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: