lørdag den 19. marts 2011

er det på mode at være biseksuel?

ok, altså. der er noget jeg længe har gået og undret mig lidt over.. er nu blevet moderne at være biseksuel??
har tænker jeg ikke kun på tiden efter DK opdagelse x-factor-Sarah, som godt nok er lesbisk, men, også det sidste stykke tid før det.. er det her blevet en ny dille? et nyt fænomen..? som en af mine venner på facebook idag skrev i sin status:
det fik mig til at tænke over det.. jeg kender flere, der indenfor de sidste par år er "sprunget ud" som biseksuelle, og nogengange, så undrer det mig lidt. jeg fortstår fuldkommen idéen med, at man skal eksperimentere med sin seksualitet og alt det der, men der har bare været nogle bestemte udsprungne (hvis det overhovedet er et ord?) tilfælde, der er kommet helt bag på mig. er det virkelig blevet moderne at være beseksuel? det har længe været moderne, at skille sig ud fra mængden. at gå sine egne veje, have sin egen stil og sine egne holdninger. jo mærkeligere jo bedre. (se bare Lady Gaga.. just saying!) og jeg synes det er fedt. jeg synes det er super, at folk vælger at ville skille sig ud, at gå med noget specielt tøj, at farve sit hår en bestemt farve, at gøre nogle ting, som gør lige præcis en selv speciel. men jeg synes alligevel at der er langt fra dette, til at skifte seksualitet. jeg tænker nogengange på, om dem, der var biseksuelle (og lesbiske) før, ikke føler sig lidt stødt... jeg mener, hvis det nu er blevet mainstream at være biseksuel, så render der måske mange "biseksuelle" rundt og lader som om. det ville jeg blive stødt over, hvis jeg selv var biseksuel, for real! jeg ved ikke helt, hvor jeg står henne her, for der er så mange forskellige sider af sagen. jeg ved ikke, om Danmark (eller, måske bare Fredericia?)s befolkning pludselig er gået hen og blevet tiltrukket af sit eget køn.. ( og her er det altså mest pigerne jeg taler om!) eller, om det bare er en ren tilfældighed.. jeg ved det simpelthen ikke, men jeg kan godt sige jer, at jeg tænker meget over det..

hvad tror i? er det blevet mainstream at være biseksuel?

4 kommentarer:

 1. Jeg har godt nok også lagt mærke til hvordan folk "springer ud af skabet" som biseksuelle. Der er virkelige flere og flere, og ja, jeg tror faktisk at det er blevet en dille. Tænk.. Hvad bliver det næste?
  ---
  Ja, det synes jeg også. De føler sig også ret heldige, fordi de kender meget til håndbold, og ser det fast. Jeg er helt væk med alle de navne. Mine forældre er lige kommet hjem, og de har en masse gode historier derfra xD

  SvarSlet
 2. Ej, hvor sjovt! Det snakkede min veninde og jeg om forleden. Det er som om, at det er blevet moderne og udforske sit eget køn, ja. Men hvor må det egentlig været forvirrende. Jeg mener .. jeg har selv prøvet lidt af hvert med en pige, og jeg blev forvirret over hvad jeg var til. JEG ER TIL DRENGE! Men altså .. jeg synes lidt, det er synd for dem der går og ER biseksuelle, lesbiske eller bøsser - de har jeg jo været sådan gennem hele deres liv næsten, og så kommer der 'en flok teenagere' og 'udnytter' det. Jeg ved det ikke, men jeg synes det er for meget af det gode. :)

  SvarSlet
 3. Det er ret underligt, for jeg har slet ikke lagt mærke til det. Der er ikke nogen, jeg kender, der er sprunget ud som biseksuel, og jeg har heller ikke hørt om nogen, der kender nogen. Enten er jeg totalt blind (og døv) eller også er dillen bare ikke nået til Holbæk endnu.. haha. Ej, det er faktisk lidt irriterende at det er gået forbi min næse :D

  SvarSlet
 4. åh, det er rart at høre, at der er andre end mig der har tænkt over det. det er godt nok noget mærkeligt noget...

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: