lørdag den 29. januar 2011

VM 2011

som jeg tidligere har fortalt jer, så var jeg i Malmö og se kampen mellem Danmark og Serbien, den 17. januar. jeg har ikke rigtig haft tid til at fortælle jer om oplevelsen før nu, men det var selvfølgelig virkelig virkelig stort. jeg har tre gange set damerne spille, men det var første gang at jeg så herrelandsholdet. stemningen derovre var bare super fed, og jeg glemte helt, at jeg faktisk havde feber og var ret syg. jeg kender flere, der ikke forstår, hvorfor jeg vil bruge penge på at tage til Sverige, eller tage til Hamburg for at se en håndbold-kamp. jeg kan forestille mig, at det er af samme grund som folk tager til koncerter. det er for at være en del af noget større. for mig, så findes der intet bedre end følelsen, når hele hallen koger, og alle er med. når folk står op og råber og klapper, og adrenalinen pumper rundt i kroppen. følelsen af at være en del af noget større end én selv, følelsen af at have noget tilfælles ved de 9000 andre tilskuere. nemlig glæden ved håndbold, fascinationen af spillet og hele stemningen omkring det. jeg elsker det.
hvis i bare følger lidt med, så har i sikkert hørt, at Danmark jo er kommet i VM-finalen, og skal spille mod Frankrig om guldet, for første gang i 44 år. for dem der virkelig går op i håndbold, så er det her rigtig stort! jeg glæder mig utrolig meget til det hele går løs, hele min søndag skal helt klart bruges foran fjernsynet, da transmissionen allerede begynder kl. 10.30, også selvom finalen først spilles omkring kl.17..

(billedet er et jeg selv har taget!)

btw, så håber jeg selvfølgelig at Danmark vinder guld. men, det kræver at vi spiller vores bedste, for Frankrig er gode, rigtig gode! jeg krydser alt hvad jeg kan for os, men jeg vil ikke blive overrasket, hvis det kun bliver til sølv. uanset hvad, så er jeg super stolt over at være dansker lige nu!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: