lørdag den 20. november 2010

jeg hader lektier.

pyha. nu har jeg brugt tre timer på at skrive fysikrapport. jeg mangler bare at sætte billeder af forsøgsopstillinger ind, få skrevet om de sidste to forsøg, som jeg ikke har resultaterne på (IDA, MIN VEN!) og så selvfølgelig en konklusion. så jeg er jo næsten færdig. eller noget..
nu mangler jeg så bare danskstilen til på mandag, og skulle også gerne have begyndt på de 2 andre, matematikafleveringen og digtanalysen til på onsdag. der er endnu en analyse der skal laves til på fredag, men den glemmer jeg lige lidt. desværre, så er jeg bare mester i overspringshandlinger. kan godt huske det fra da jeg skulle til eksamen i 9'ende. pludselig bliver "makeover"- spil på nettet bare utrolig spændende, eller tetris på face.. det er simpelthen forfærdeligt, for jeg har virkelig ikke lyst til også at bruge hele min dag imorgen på lektier også..
ad, hvad sker der også for, at det snart er jul, og jeg slet ikke er færdig med min ønskeseddel?! det kom lidt bag på mig til morgen, da jeg stod op, hvor jeg faktisk også opdagede, at min telefon var gået i stykker. fedt.

hm. nu burde jeg jo nok komme tilbage til mit essay om min skoletid, men jeg gider simpelthen ikke mere. hvorfor har jeg dog valgt at bruge min lørdag på lektier. det kan godt være, at jeg smiler på billedet, men det er pisse deprimerende!

- Nanna.

2 kommentarer:

  1. Wow, hvor er du smuk på din header! (:
    Og sikke et flot layout. Virkelig flot<3

    SvarSlet
  2. haha, tusind tak! jeg har også brugt meget energi på det!<3

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: