søndag den 22. august 2010

"Søndagehvorjegikkelaverenskidmensjegbeundrerminmnyecomputersfærdigheder"

venner, venner, venner.. jeg er blevet helt vild med noget. jeg er faktisk så vild med det, at jeg har valgt at give det et navn. det er hverken en sindstilstand, eller en stemning. ej heller er det en fænomen, eller en ny opfindelse. det er simpelthen noget så fantastisk som søndage, hvor man har masser af tid til at udforske min nye computers muligheder. jeg har valgt at kalde disse dage for "Søndagehvorjegikkelaverenskidmensjegbeundrerminnyecomputersfærdigheder". gud, hvor jeg bare elsker det ord. det rammer simpelthen så meget plet, at man skulle tro at det er løgn. idag, har jeg nemlig ikke lavet en skid. udover at lege med min nye computer selvfølgelig.. og jeg ææææælsker den! det er en lille 10 tommers Eee Pc, og den skal slet ikke undervurderes. selvom den kun kører med Windows XP, og ikke er den med mest plads, så er den bare så sød. idag fik jeg sat internettet til, og fået installeret noget antivirus-værk, så nu kører det bare for mig og Eee. jeg kan simpelthen ikke vente, til at nyde synet af den, på bordet foran mig ude på skolen. og den behøver slet ikke være misundelig, for jeg elsker kun den, også når de andre tager deres HP'ere og Acer'ere op af tasken. selv hvis nogen fisker en Mac op, så forbliver jeg tro.. (eller, jeg lader i hvert fald bare som om!!!)
mig og Eee, vi har bare et fantastisk forhold. den reagerer, når jeg trykker, er dejlig let at bære rundt på, har den flotteste hvide farve, og så gør den som jeg siger. den siger ikke en lyd, og er hurtig, både i opstarten og afslutningen.. det er slet ikke ligesom min gamle 17 tommers Acer, der hverken vil det ene eller andet. og hvis man går imod den, så vælger den at gå ud. så bliver man ellers ignoreret de næste par timer. tsk! og så hoster og hakker den, bare ved den mindste anstrengelse. og den er langsom, gud hvor er den dog langsom.

næ, mig og Eee, vi er bare et fantastisk par, og jeg kan mærke, at den tilbeder mig. det her er helt sikkert starten, på et dejligt forhold!

1 kommentar:

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: