søndag den 11. juli 2010

eclipse.

well, jeg bliver nødt til at komme med en tilståelse. jeg var inde og se eclipse idag, (jeg ved det, det er lidt late, men altså!) og, nu kommer i sikkert til at hade mig, men jeg gik ikke ud af biografen med en "wauw"-følelse. selvfølgelig var den fantastisk, og jeg elsker universet og alt det der, men, det var lige som om der manglede noget, noget, der var til i new moon? hm. måske mere jacob? ja, jeg tror faktisk det var det. der manglede noget mere jacob. der mangelede også mre mystik. og så, ja, så manglede der bare flere, af de der små lidt ligegyldige scener. enten var det !BANG; FIGHT! eller også var det !MMH;LOVE! eller, ja, jeg ved det ikke..
havde i det på samme måde, eller var det bare mig?

4 kommentarer:

 1. Nej, jeg savnede også de der små 'ligegyldige' scener - men det er uden tvivl, den bedste film af dem alle, indtil videre :)

  SvarSlet
 2. hm. jeg tror jeg er mere til new moon, for at være helt ærlig. men nu er jeg så også team jacob, såee... (;

  SvarSlet
 3. Jeg er Team Bella xD Haha .. Men ja, jeg sys bare New Moon bar lidt.. wierd xD

  SvarSlet
 4. hm, måske? jeg synes bare at der er masser af jacob, selvom jeg må give dig ret i, at jeg gså synes handlingen er en smule underlig! xD

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: