lørdag den 26. juni 2010

en hyldest til michael jackson.

verden har mistet et kæmpe talent. måske endda en af de mest talentfulde mennesker overhovedet. jeg mener ikke kun, at michael jackson var en fantastisk performer, men jeg er faktisk sikker på, at han også var et fantastisk menneske. et misforstået menneske.
han var et menneske, der igennem hele sit liv stræbede efter at være perfekt. det var ikke kun hans musik men også hans liv og hans udseende, der skulle være perfekt.
han fik succes, mistede den igen, og da alle endelig troede, at nu måtte det da være slut med ham, rejste han sig igen. han blev kastet igennem adskillige retsager, og blev anklaget for pædofili. hvilket uskyldigt menneske ville ikke blive skør, hvis man blev udstillet som pædofil, mens resten af verden sidder og ser på? han rummede kærlighed til hele den verden, der år forinden havde forrådt ham, og var fast besluttet på, at give dem noget tilbage.
han trodsede kritikerne og stablede et kæmpe show på benene. et show, der var planlagt ned til mindste detalje. et show, der var perfekt. for han var ikke kun en sanger, han var en performer. mange tilbad ham som en gud, og så frem til hans comeback. "this is it" sagde han, dette var hans sidste chance for, at blive hyldet som gud. forskellen på guder og mennesker er blot, at guder består, mens mennesker kan forsvinde, når man mindst venter det.
desværre, var michael jackson blot et menneske. et menneske af kød og blod som os andre.
alligevel, vil han altid blive husket som et gud i vores hjerter og i vores sjæl.
vi elsker dig, for den du var.

1 kommentar:

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: