søndag den 23. oktober 2011

tweetup

dear eskimo.
har du haft en god ferie? det har jeg i hvert fald. jeg vil dele noget med dig, der skete i fredags. i fredags, der mødte jeg nemlig nogle mennesker, der er helt vildt fantastiske. jeg mødte nogle mennesker, som jeg kender rigtig rigtig godt, hvis liv jeg dagligt følger med i, men som jeg aldrig har mødt. jeg var nemlig til tweetup. møde for alle twitterfolkene. og det var noget af det hyggeligste, jeg længe har deltaget i. det var helt fantastisk, helt ja. jeg kan faktisk ikke rigtig beskrive det. jeg har haft twitter siden maj, og fuldt disse mennesker. jeg ved hvad de laver til hverdag, og de deler deres tanker med mig, men nu. nu er de ikke bare nogen, der sidder et eller andet sted, bag en skærm. nu er de virkelige. de findes faktisk, og de er lige så søde og smukke i virkeligheden, som de er på twitter. twitter er blevet min nye kære baby. jeg elsker twitter. jeg er virkelig afhængig af twitter. jeg tweeter ting jeg burde sige højt. jeg siger ting højt, at burde tweete. twitter er hurtigt, det er nemt, og det er lidt ligesom at blogge. bare hurtigere og nemmere, ja. siden jeg begyndte at bruge twitter igen, har jeg lært en masse nye mennesker at kende, mennesker, som jeg på ingen måde ville have mødt, hvis det ikke var fordi, jeg havde oprettet en twitter. jeg kender nu fugle på bornholm, i nordjylland og på sjælland. det bedste ved twitter er, at der altid er nogen. man er aldrig rigtig alene på twitter. der er altid nogen at snakke med, altid nogen der lytter. på twitter kan man være hudløst ærlig, man kan være den man er, og man kan dele alle ens tanker. det er fantastisk, og måske er det derfor, jeg elsker det så meget? fordi jeg kan sige ting højt, jeg ellers ikke ville sige andre steder? twitter er lidt ligesom en stor familie. en familie, som jeg føler mig en del af. 
mange af mine venner spørger mig, hvad twitter er, osv. mange forstår det ikke, og jeg gør altid mit bedste for, at forklare det, så twitter er til at forstå. twitter er for alle. twitter er et sted, hvor man kan læsse alle sine tanker af, hvis det er det, man har lyst til. man kan bruge twitter til hvad man vil, og uanset hvad, så bliver man altid godt modtaget. det blev jeg også i fredags. dagen fløj afsted, og jeg vil gøre alt for, at få mange flere af disse dage.

følg mig på twitter: @nannafinch

love.

2 kommentarer:

  1. Hvordan fik du tilmeldt dig til det? Jeg har haft twitter i et år, men jeg har aldrig hørt om det :/

    SvarSlet
  2. hej emilie. :-) tweetup er ikke noget, man som sådan tilmelder sig, det er noget, der bliver afholdt engang imellem. det er ofte en på twitter, der tager initiativet og inviterer. dette kræver selvfølgelig, at man følger personen! der er flere forskellige, der afholder tweetups, så det gælder bare om at holde øje med sin timeline, måske bliver det en af dem du følger, der en dag arrangerer noget. :-)

    love

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: