lørdag den 5. marts 2011

til mine benhårde tilhængere.. tak.

jeg elsker jer alle sammen, er i klar over det? og det gør jeg fordi, at i, kære læsere, aldrig dømmer mig. i fortæller mig aldrig, at jeg er grim og dum, eller at jeg ikke er god nok. i synes at mine indlæg er "nice", og i kommenterer, hvis i føler for det. og det elsker jeg. jeg elsker jer! tingene kører lidt skævt for tiden, men det er ok, for jeg kan bare komme herind så. herind til alle jer, som elsker mig, helt som jeg er. også selvom jeg ikke kan få trænet, fordi jeg har retarderede ben, også selvom jeg ikke er specielt rig, også selvom jeg ikke synes at justin bieber er noget specielt. i elsker mig, selvom jeg har en dårlig hårdag, eller jeg har en gammel sweatshirt på, fordi der ikke lige var andet i skabet. det er derfor at jeg kan bruge så meget tid herinde. det er derfor jeg vælger at bruge så meget tid herinde. fordi her er så hyggeligt og trygt. det er mit sted, og jeg kender det efterhånden ret godt. og i er alle sammen en del af det. det er lidt ligesom min helt egen verden. jeg kan lukke alle andre ude, bare fokusere på mig selv og mine egne tanker. det giver i mig lov til. i er da bare nogle fantastiske mennesker alle sammen!

love!

3 kommentarer:

 1. Ved du hvad? Det er lige præcis det, der er meningen med en blog. Det er så fedt, når folk skriver indlæg, hvor man næsten kan mærke, hvor glade, lykkelige, triste, vrede, skuffede eller forelskede de er. Jeg kunne ikke lade være med at smile, da jeg læste dit indlæg. Du takker os, men du skulle tae at takke dig selv - for uden dig, ville vi ikke være her! :)

  SvarSlet
 2. Jeg er helt enig med Millarikke! Det er os der burde takke dig, fordi du er som du er :D
  - og nu vil jeg gøre det; tak, fordi du er dig. Tak fordi du gider bruge din tid på at skrive indlæg om alt mellem himmel og jord. Tak fordi du er ligeglad med hvad andre tænker. Tak fordi du holder fast i dine meninger og holdninger. TAK! :D

  SvarSlet
 3. åh, hvor er i altså søde, venner! tak tak tak!

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: