søndag den 27. marts 2011

kære læser. hvad synes du??

er jeg på vej ud på en sidespor herinde? de sidste par dage, der har jeg tænkt rigtig meget over, hvad jeg egentlig ville med bloggen, og hvor jeg ville hen. hvad jeg ville skrive om, og hvad jeg ville opnå. jeg har længe overvejet at skifte navn. men, siden her, det er jo mig? om mig, med mig, for mig? mit sted. jeg er blevet forvirret over, hvad jeg egentlig vil, og hvilken retning jeg vil have bloggen skal gå. jeg føler den er forvirrende, usammenhængende og svær at finde ud af. jeg kan ikke gennemskue, hvad den røde tråd er. hvad er det min blog skal være kendt for? hvad er det der gør mig og bloggen så speciel? hvor er det vi smelter sammen, og bliver til én..?

3 kommentarer:

 1. Jeg synes altid, at bloggen har været en smule rodet. Men det giver en rigtig fed effekt, for du skriver lige præcis det, du tænker in the moment. Du skriver dine tanker ned, og ikke alt hvad du laver i din hverdag, som mange (inkl. mig selv) gør. Jeg elsker 'hverdags-blogs' og mode-blog, men jeg elsker også din blog, for den er noget helt specielt. Den er ikke som alle de andre blogs. And that's what's nice.
  Noget andet er, at jeg måske synes at baggrunden er virkelig forvirrende. Fordi dine tanker er så unikke og over det hele, så ville det måske være knap så forvirrende med en hvid baggrund? Eller er det for kedeligt for dig? Det kan jeg godt tænke mig, at det måske er. Who knows? Men din blog har en helt speciel plads i mit hjerte, for du får mig virkelig til at tænke. Thumbs up!
  :)

  SvarSlet
 2. Kan ret godt lide selve bloggen, designet og det hele. Men lidt flere billeder ville ikke skade, overhovedet. Men hvis nu du ændrer alt det der, ik.. Så slet for Guds skyld ikke headeren, elsker billedet af diiiiiig! :D

  SvarSlet
 3. Jeg tænker selv på, om jeg skal ændre min blogs navn, så jeg er lidt i samme dilemma, men med hensyn til retning: så lad bloggen gå sin gang, skriv det du vil og så du plejer, så gør det jo bare din blog til en personlig blog med mix af alt, og det er altid godt! :-)

  xx Katrine Anna :)

  ville blive rigtig glad, hvis du ville tjekke min blog :)

  - http://rasberryrecord.blogspot.com/

  SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: