tirsdag den 15. marts 2011

hej dilemma.

hm. ok, så jeg er kommet i lidt af et dilemma idag..

som i sikkert ved, så er jeg ikke særlig glad for fysik.. (kun fysikbrillerne.. dem kan jeg godt lide!) jeg har dog haft en lidt awesome fysiklærer, som desværre valgte at tage barselsorlov her i vinter. i stedet fik vi en vikar. for at sige det på en pæn måde, så er hun nok rigtig dygtig, hun egner sig bare ikke til at undervise. slet ikke. idag fik vi så af vide (ok, en af lærerne talter over sig, men altså!) at hun måske ikke kommer tilbage. hun har været fraværende de sidste par uger, så vi havde det måske lidt på fornemmelsen. samtidig fik vi dog af vide, at hun måske har kræft. her kommer dilemmaet så.. for, vi er jo glade for at "slippe af" med hende, men vi er jo ikke glade for, at hun har kræft. selvfølgelig ikke. kræft er forfærdeligt for alle det rammer, selvfølgelig også hende og hendes familie. men, kan man tillade sig at være glad på bekostning af andres ulykke? kan man tillade sig at svare "ja", når folk spørger om man ikke er lykkelig for, at hun måske ikke kommer tilbage.. for de andre, de ved jo ikke hvad der er galt. de kender jo ikke den egentlige grund? er det ok?

nu vil jeg smutte ind i dynerne. jeg fik sørme klaret min morgentræning imorges, jeg er faktisk ok stolt af mig selv. jeg tror måske at min computer er ved at afgå ved døden, så det kan være en grund til at i ikke høre så meget fra mig, de næste par dage. en anden grund kan jo være, at jeg har en del på programmet.. først filmaften imorgen, og så klassefest på fredag. det bliver awesome, og i skal skam nok få alle detaljerne, det lover jeg jer. men først sengen. jeg smider lige en dejlig sang ind, som i kan falde i søvn til.

love.

1 kommentar:

  1. Jeg mener, at man sagtens kan svare "ja" til, at du er glad for hun ikke kommer tilbage. For du er glad for, at hun ikke kommer tilbage, og i princippet har det ikke så meget at gøre med, om hun har fået en sygdom. Selvfølgelig er det grunden til det, men du er jo glad for, at hun ikke kommer tilbage, for di hun stinker tilat undervise, og ikke fordi at hun har kræft.
    Så det synes jeg ikke, du skal skamme dig over at sige. Jeg ville have gjort det samme :)

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: