mandag den 6. december 2010

"undskyld, hvad?!"

OSO, OSO, OSO.. så er vi igang venner..


og jeg hader det allerede..

jeg synes simpelthen ikke om det. normalt, så kan jeg faktisk godt lide at skrive opgaver, men jeg er slet ikke forberedt denne gang. vi har fået 1000 forskellige instruktioner, så nu er vi efterhånden ved at være fuldstændig forvirrede.. jeg har ikke været på skolen idag, da jeg havde et møde med min fysioterapeut. jeg skriver jo om at være fysioterapeut, så det ville jo være oplagt at bede ham om et interview. derefter blev det til et smut på biblioteket efter bøger, og så måtte jeg også lige runde min frisør. jeg bruger for det meste kun et enkelt hårprodukt ud over shampoo, og det var jeg selvfølgelig løbet tør for i weekenden.. :(
(jeg kan fortælle, at det starter med "hår", og slutter med "pudder", så fortæller jeg heller ikke mere!)
jeg kom også til at kaste min kærlighed på et par sorte bukser i H&M, men jeg havde ikke penge nok.. jeg skal vidst lige snakke med min mor (;

"Psykiatrisk og psykosomatisk fysioterapi bygger på forståelsen af at psykiske, fysiske og sociale forhold gensidigt påvirker hinanden hos det enkelte menneske. Fysioterapeutens menneskesyn er derfor baseret på forståelsen af mennesket som en helhed af krop og sjæl i en kulturel og social sammenhæng. På baggrund af en kropsundersøgelse og en funktionsvurdering behandler fysioterapeuten procesorienteret med fokus på patientens/klientens kropslige refleksion. Herved øges patietens/klientens selvindsigt og handlemuligheder, og der skabes autonomi og bedre funktionsevne."

goodbye life, hello sindsyge tekster om "Psykiatri og psykosomatik", et af de 8 forskellige specialer en fysioterapeut kan specialiserer sig i, hvis han/hun vælger at læse videre.. det bliver nogle lange dage med en masse oversættelser. jeg skal huske at medbringe en synonym-ordbog imorgen, sådan én får jeg vidst brug for..

- Nanna..

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: