mandag den 1. november 2010

brobygning.

i denne uge, er alle 10.klasserne i brobygning, rundt omkring. til jer, der ikke ved hvad brobygning er, så er det en uge, hvor man besøger forskellige uddannelses-steder, og "bygger broer"..
jeg skal idag, og imorgen være på hhx, altså handelsskolen.. (som vidst også hedder et eller andet meget fint navn), og resten af ugen skal jeg være på Fredericia Gymnasium. nu tænker I sikkert, at det da bare et vildt spændende, sådan at få lov til at komme ud og se forskellige uddannelser.. og det er det sikkert også, hvis det ikke bare lige var fordi, at jeg allerede ved hvor jeg skal gå næste år; Fredericia Gymnasium, og at jeg allerede ved hvilken linie jeg skal på; Biologi A, Psykologi B, Matematik B.. så, jeg behøver ikke brobygning. jeg har været på gymnasiet flere gange, og ved hvordan det fungerer derude, så ingen problemer der.. jeg ved, at jeg aldrig nogensinde skal gå på handelsskolen, men et eller andet skal jeg jo vælge. derfor, skal jeg tilbringe to dage med virksomhedsøkonomi, afsætning og alt muligt andet forfærdeligt.. jeg hader, jeg forstår det ikke, og det interesserer mig overhovedet ikke. jeg ville faktisk meget hellere være på skolen, sammen med min fantastiske klasse, jeg mener, vi skal jo kun være sammen i et år? og det halve er snart gået..
spild af tid, men det er jo bare min mening. jeg har i hvert fald fået bekræftet det, jeg har vidst de sidste 2 år.. jeg skal aldrig gå på handelsskolen, jeg skal aldrig have en uddannelse, der fokuserer så meget på sprog og økonomi.. de har jo slet ingen biologi og idræt?!
åh, gud, det bliver en lang dag imorgen..

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jeg synes det er fedt at du er afklaret i forhold til hvad du vil efter folkeskolen. Det er der sikkert mange andre, som ikke er - og derfor kan brobygning jo være en god ting for dem!
    Når man ved hvad man vil, så er det dybt irriterende at skulle lave noget, som man absolut ikke interesserer sig for. Men se det på den lyse side: Du kommer over på gym de sidste par dage af brobygger-ugen! ;)

    SvarSlet
  2. ja, jeg synes også, at det er en rigtig god ting for dem, der ikke er afklaret endnu. men så burde det være sådan, at man kunne vælge det, enten som et tilbud, eller, at man kunne være en hel uge det samme sted! (:

    SvarSlet

på forhånd, tusind tak for den awesome kommentar! glem ikke at holde en god tone og husk at respektere andres meninger. jeg sender lige lidt kærlighed til gengæld..
hvis du vil have endnu mere kærlighed fremover, så kan du bare trykke på "følg" nede til højre.
hav en god dag! (: